Komunie

OFERTA NA ORGANIZACJĘ PRZYJĘCIA Z OKAZJI I KOMUNI ŚWIĘTEJ W

* * *

Hotelu i Restauracji Jedlina

 

Pierwsza Komunia Święta to bardzo ważny dzień w życiu dziecka. Jest ona również wspaniałą okazją do spotkania w gronie rodziny.

 Organizując przyjęcie komunijne w naszej restauracji mogą być Państwo pewni, że zarówno dziecko jak i goście będą długo i miło wspominać to wydarzenie.

 Serdecznie zapraszamy         

Konrad Jedlina

601 27 30 25

 
 

Ceny obowiązujące w roku 2019

 cena 130 złotych /os dorosłej

Dzieci od 4 do 10 lat - 50 % ceny

Dzieci do 4 lat - 30 zł/krzesło

 
 

Przykładowe menu nr 1

 

Na powitanie zimna przekąska

Baleron białoruski z sosem tatarskim

Dania gorące

Krem z białych warzyw z chipsem bekonowym i nutką pietruszki

Polędwiczki wieprzowe w sosie leśnym z opiekanymi ziemniakami i mix sałat

 Dania gorące dla dzieci

Rosół z makaronem

Panierowane fileciki z kurczaka podawane z frytkami i ketchupem

 Deser serwowany po daniu głównym

Panna Cotta z musem owocowym z liściem mięty

 5 przekąsek zimnych

Tymbaliki  drobiowo – warzywne

Pieczony schab z ziołami w galarecie

Mozarella z pomidorami i bazylią i sosem balsamicznym

Mięsa pieczone w naszej kuchni ( karczek, boczek, łopatka, pasztet)

Faszerowane udko z kurczaka z warzywami i mięsem wołowo - wieprzowym

Pikle i dodatki

Pieczywo, chrzan,

ogórki, pieczarki, papryka – konserwowe

 2  Sałatki

Sałatka grecka

( sałata lodowa, pomidor, ogórek, cebula czerwona, oliwki czarne, feta ,sos winegret )

Sałatka z kurczakiem grillowanym

( sałata lodowa, ser camembert, brzoskwinia, kurczak, sos żurawinowy )

 Napoje

Cola, fanta, sprite, woda gazowana i niegazowana, sok jabłkowy i pomarańczowy,

kawa, herbata – dostępne przez cały czas trwania imprezy

 Danie ciepłe

Barszczyk czerwony z pasztecikiem

 

 

Przykładowe menu nr 2

 

Na powitanie zimna przekąska

Łosoś w biszkopcie szpinakowym z serem feta

Dania gorące

Żur staropolski (boczek wędzony, kiełbasa wiejska, chrzan)

File ze schabu z pieczarkami z rusztu, kulki ziemniaczane, surówki

Dania gorące dla dzieci

Pomidorowa z makaronem

Chrupiący filecik z dorsza z frytkami i surówką z marchewki i jabłka

Deser serwowany po daniu głównym

Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną

 5 przekąsek zimnych

Ryba po grecku

Półmisek serów żółtych

Schab  z  morelą i  śliwką

Jajka faszerowane na różne sposoby

Mięsa pieczone w naszej  kuchni  ( karczek, boczek, łopatka, pasztet )

Pikle i dodatki

Pieczywo, chrzan,

ogórki, pieczarki, papryka – konserwowe

Sałatki

Sałatka szefa

( sałata lodowa, ogórek, pomidor, papryka, jajko, szynka, ser żółty, oliwki, sos winegret )

Sałatka jarzynowa

( gotowane warzywa, przyprawy, majonez)

 Napoje

Cola, fanta, sprite, woda gazowana i niegazowana, sok jabłkowy i pomarańczowy,

kawa, herbata – dostępne przez cały czas trwania imprezy

Danie ciepłe

Forszmak

 

W cenę nie wliczono tortu, ciasta, owoców, alkoholu

                               

Zasady organizacji przyjęcia :

  1. Po podjęciu decyzji o organizacji przyjęcia w *** Hotelu JEDLINA, istnieje możliwość dokonania wstępnej rezerwacji przyjęcia na okres 10 dni.
  2. Po potwierdzeniu przez obydwie strony terminu przyjęcia, strony podpisują zobowiązującą umowę na organizację przyjęcia oraz wpłacają zaliczkę w wysokości 30% wartości przyjęcia.
  3. Zadeklarowana w umowie ilość osób może ulec zmianie maksymalnie o – 10%.
  4. Ustalenie menu na planowane przyjęcie odbywa się do 21 dni przed datą przyjęcia.
  5. Ostateczna ilość osób oraz wszelkie zmiany powinny zostać potwierdzone najpóźniej do 7 dni przed datą przyjęcia .
  6. Ostateczne rozliczenie następuje w dniu organizacji przyjęcia po jego zakończeniu.

 

Za dodatkową opłatą proponujemy:

 Owoce 150 g/os – 10 zł/os

  • Ciasta 200 g/os – 10 zł/os
  • Ciasto „gościniec” 300 g – 20 zł/szt.
  • Tort 110 zł/kg 
  • Wódka biała gatunkowa – 40 zł/but (wyborowa lub podobne)
  • Wina białe i czerwone – 40 zł/but ( carlo rossi lub podobne)

 

W ramach organizacji przyjęcia weselnego zapewniamy:

  • Przygotowanie i ustawienie sal
  • Profesjonalną obsługę kelnerską
  • Podstawową dekorację stołów ( obrusy, serwetki, białe pokrowce na krzesła )
  • Wykwintne menu zgodnie z ustaleniami
  • Menu dla wegetarian
  • Plac zabaw dla dzieci
  • Bezpłatny ogrodzony duży parking
  • Taras hotelowy z przyległym parkiem

Wolne terminy

Szukasz wolnego terminu na wesele, komunię, bankiet czy chrzciny - wypełnij formularz.

 

 Przejdź do formularza

Pokoje hotelowe Lublin

Oferujemy do 45 miejsc noclegowych w stylowych pokojach.

Atrakcyjne ceny, doskonała lokalizacja.

 

Oferta pokoi hotelowych

 

Konferencje, seminaria

Posiadamy bardzo dobrą ofertę dla biznesu na organizację konferencji, seminariów, bankietów. Organizujemy spotkania biznesowe oraz imprezy integracyjne, dodatkowo wyróżnia nas doskonała baza noclegowa.

 

Oferta dla biznesu

 

Kontakt

Hotel i restauracja Jedlina
21-030 Motycz 331 k/Lublina

kom 506 087 400
tel. (81) 503-19-19
fax. (81) 503-10-12

 

Polityka prywatności i RODO

Nasza lokalizacja

www.hoteljedlina.pl
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Pozycja GPS:
N 51° 14' 55.25'
E 22° 25' 05.00''

KONTO :
BSP  75 8735 0007 3000 3507 2000 0010

REZERWACJE HOTELU

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.