Organizacja przyjęć weselnych

OFERTA NA ORGANIZACJĘ PRZYJĘCIA WESELNEGO W ROKU 2019

* * * Hotel Restauracja Jedlina to piękne, urokliwe miejsce blisko Lublina.

Od 20 lat czerpiemy radość z organizacji najpiękniejszych przyjęć weselnych.

Na organizację wesela proponujemy salę restauracyjną wraz z przyległą

salą bankietową mieszczące do 150 osób.

 

Ceny dotyczą sobót od maja do października

Powyżej 100 osób dorosłych - cena 180 złotych

Od 80 do 99 osób dorosłych - cena 220 złotych

Poniżej 80 osób - cena 260 złotych

Dzieci od 4 do 10 lat - 50 % ceny

Dzieci do 4 lat - 30 zł/krzesło

Pozostałe terminy - 160 złotych

Poprawiny  przyjęcia  weselnego - 50 % ceny dnia pierwszego

5 dań gorących

Deser

10 przekąsek zimnych

w tym 3 sałatki

Pikle, warzywa, dodatki

Napoje zimne i gorące  - bez limitu

W cenę nie zostało wliczone: ciasto, owoce, alkohol

Za dodatkową opłatą proponujemy:

 

  • Owoce 150 g/os – 10 zł/os
  • Ciasta 200 g/os – 15 zł/os
  • Ciasto „gościniec” 300 g – 20 zł/szt. 
  • Wódka biała gatunkowa – 40 zł/but (wyborowa lub podobne)
  • Wina białe i czerwone – 40 zł/but ( carlo rossi lub podobne)
  • Stół wiejski – 15 zł/osoby
  • Grill na tarasie – 15 zł/os
  • Pieczony prosiak  - 1500 zł
  • Beczka piwa 30 l – 400 zł
  • Pokaz sztucznych ogni –  od 1000 zł
  • 2 i 3 os. pokoje dla gości weselnych w promocyjnych cenach
  • Poprawiny 50 % ceny – 3 dania gorące, 6 przekąsek, 2 sałatki, napoje i soki

 

W ramach organizacji przyjęcia weselnego zapewniamy:

 

  • Przygotowanie i ustawienie sal
  • Profesjonalną obsługę kelnerską
  • Podstawową dekorację stołów ( obrusy, serwetki, białe pokrowce na krzesła )
  • Powitanie Pary Młodej tradycyjnym chlebem i solą
  • Lampka wina musującego dla wszystkich gości na powitanie Pary Młodej
  • Wykwintne menu zgodnie z ustaleniami
  • Menu dla wegetarian
  • Plac zabaw dla dzieci
  • Pokój i śniadanie dla nowożeńców
  • Bezpłatny ogrodzony duży parking
  • Taras hotelowy z przyległym parkiem

 

Swoją pomocą służymy przy:

  • Wynajęciu autokaru dla gości
  • Zamówieniu oprawy muzycznej: zespół , DJ, kwartet smyczkowy itp.
  • Zamówieniu kamerzysty i fotografa
  • Organizacji opieki dla dzieci przez animatorów
  • Usługi florystyczne i dodatkowa dekoracja sali

 

Przykładowe menu 1

Na powitanie tradycyjnie chlebek z solą i lampką wina musującego

 

 5 dań gorących serwowanych przez kelnerów

Krem z białych warzyw z chipsem bekonowym i nutką pietruszki

Polędwiczki wieprzowe w sosie leśnym z opiekanymi ziemniakami i mix sałat

Roladka drobiowa w sosie koperkowym z ziemniakami puree i zestawem surówek

Zupa węgierska gulaszowa

Esencjonalny barszczyk czerwony z krokietem

Deser serwowany po daniu głównym

Panna Cotta z musem owocowym z liściem mięty

 

7 przekąsek zimnych

Tartinki łososiowe z limonką

Tymbaliki  drobiowo – warzywne

Pieczony schab z ziołami w galarecie

Mozarella z pomidorami i bazylią i sosem balsamicznym

Mięsa pieczone w naszej kuchni ( karczek, boczek, łopatka, pasztet)

Faszerowane udko z kurczaka z warzywami i mięsem wołowo - wieprzowym

Polędwiczka pieczona z jabłkiem serwowana z roszponką i sosem balsamico

 

Pikle i dodatki

Pieczywo, chrzan,

ogórki, pieczarki, papryka – konserwowe

 

Sałatki

 Sałatka gyros

( kapusta pekińska, ogórek konserwowy, kukurydza, kurczak, przyprawy, sos czosnkowo-majonezowy)

Sałatka grecka

( sałata lodowa, pomidor, ogórek, cebula czerwona, oliwki czarne, feta ,sos winegret )

Sałatka z kurczakiem grillowanym

( sałata lodowa, ser camembert, brzoskwinia, kurczak, sos żurawinowy )

 

Napoje

Cola, fanta, sprite, woda gazowana i niegazowana, sok jabłkowy i pomarańczowy,

kawa, herbata – dostępne przez cały czas trwania imprezy

 

Przykładowe menu 2

Na powitanie tradycyjnie chlebek z solą i lampką wina musującego

 

5 dań gorących serwowanych przez kelnerów

Aromatyczny rosół z makaronem i wkładką mięsną

File ze schabu z pieczarkami z rusztu, kulki ziemniaczane, surówki

Piccata milanese w sosie pomidorowo-bazyliowym, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej

Forszmak

Żur staropolski (boczek wędzony, kiełbasa wiejska, chrzan)

 

Deser serwowany po daniu głównym

Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną

 

7 przekąsek zimnych

Ryba po grecku

Półmisek serów żółtych

Schab  z  morelą i  śliwką

Jajka faszerowane na różne sposoby

Łosoś w biszkopcie szpinakowym z serem feta

Rolada z kurczaka z nutą majeranku i czosnku otulona auszpikiem

Mięsa pieczone w naszej  kuchni  ( karczek, boczek, łopatka, pasztet )

 

Pikle i dodatki

Pieczywo, chrzan,

ogórki, pieczarki, papryka – konserwowe

 

Sałatki

Sałatka szefa

( sałata lodowa, ogórek, pomidor, papryka, jajko, szynka, ser żółty, oliwki, sos winegret )

Sałatka jarzynowa

( gotowane warzywa, przyprawy, majonez)

Sałatka makaronowa z kurczakiem

( makaron, kurczak, papryka, kukurydza, ogórek konserwowy, sos majonezowy )

 

Napoje

Cola, fanta, sprite, woda gazowana i niegazowana, sok jabłkowy i pomarańczowy,

kawa, herbata – dostępne przez cały czas trwania imprezy

 

 

Wolne terminy

Szukasz wolnego terminu na wesele, komunię, bankiet czy chrzciny - wypełnij formularz.

 

 Przejdź do formularza

Pokoje hotelowe Lublin

Oferujemy do 45 miejsc noclegowych w stylowych pokojach.

Atrakcyjne ceny, doskonała lokalizacja.

 

Oferta pokoi hotelowych

 

Konferencje, seminaria

Posiadamy bardzo dobrą ofertę dla biznesu na organizację konferencji, seminariów, bankietów. Organizujemy spotkania biznesowe oraz imprezy integracyjne, dodatkowo wyróżnia nas doskonała baza noclegowa.

 

Oferta dla biznesu

 

Zapraszamy do obejrzenia naszej galerii!!!

Kontakt

Hotel i restauracja Jedlina
21-030 Motycz 331 k/Lublina

kom 506 087 400
tel. (81) 503-19-19
fax. (81) 503-10-12

 

Polityka prywatności i RODO

Nasza lokalizacja

www.hoteljedlina.pl
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Pozycja GPS:
N 51° 14' 55.25'
E 22° 25' 05.00''

KONTO :
BSP  75 8735 0007 3000 3507 2000 0010

REZERWACJE HOTELU

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.